Firma Rajna- majna je osnovana 2008 godine kada je i izgrađena suha marina namjenjena zimovanu i čuvanju brodova te kamp prikolica. Suha marina se nalazi u mjestu Drage na adresi Kralja Kolomana 22.

Drage su mjesto koje se smjestilo u samom središtu Dalmacije između dva veća turistička odredišta Šibenika i Zadra. Nalaze se na rubu Nacionalnog parka Kornati, uz Park prirode Vransko jezero. Poznate su po svojoj izuzetno razvedenoj obali, čistom moru sa pogledom na brojne otočiće, brojnim uvalama, poluotocima i šljunkovitim plažama. Dok boravite u Dragama posjetite prirodne ljepote u okolici.

Neke od njih su Nacionalni park Krka gdje se nalazi Roški slap visok 26m, Visovačko jezero i Skradinski buk koji je najveća sedrena barijera u Europi. Ovaj park je poseban po svojim brojnim povijesno kulturnim spomenicima kao što su franjevački samostan na otoku Visovcu i manastir Krka. Zatim Park Prirode Vransko jezero koje je najveće prirodno jezero u Hrvatskoj. Ovo je stanište i zaštićen ornitološki rezervat mnogobrojnih i rijetkih vrsta ptica močvarica. Nacionalni park Kornati su jedinstvena otočna skupina u Sredozemlju.Poznat je po svom bistrom morskom plavetnilu, malim skrovitim uvalama, te bogatstvu koje se nalazi ispod morske površine kao što su pećine, morski klifovi, jame, koralji i livade posedonije i morskih cvjetnica.

Ljubitelji sporta i rekreacije u Dragama mogu uživati u biciklizmu, nogometu, odbojci, košarci, tenisu, pješačenju, ronjenju i brojnim drugim aktivnostima.